top of page
  • Foto van schrijverAgnes

Bijna! Bijna! Bijna!

Nog twee weken en dan is eindelijk eindelijk eindelijk de boekpresentatie van Happy Hart.

Er moet nog heel wat water door de Rijn tot die tijd. Want ik heb bedacht dat het ook leuk is om bij het boek een kaartenset te maken, en een video voor de duidelijkheid, auraspray, ansichtkaarten, een website met een webshop...Nou dat.

In ons huis struikel je over mijn knutselactiviteiten, voorbereidingen en lijstjes.

Ik ben blij dat het bijna zover is. En mijn huisgenoten ook gok ik.

Corrigeren met Tanja


We zijn anderhalf jaar verder sinds bij mij het kwartje viel dat ik het boek Happy Hart moest schrijven: een boek waarin ik je een serie yogaoefeningen leer –De Happy Hart Set- gecombineerd met al mijn kennis vanuit de kundaliniyoga.

Het maken en schrijven van Happy Hart was fantastisch: maanden met al m'n boeken op schoot. Schrijven, rubriceren, oefenen, schrappen, denken, lezen, laten lezen. Het stroomde!

Het proces daarna was anders: ik leerde na te denken over vormgeving, over kosten, over plannen en structureren, over netwerken en overleggen. Ik had heel helder voor ogen wat ik wilde en dat betekende af en toe ook de confrontatie met deze en gene aangaan.

Ik leerde wederom over angst en liefde. Soms zat ik in de angst: wat ben ik aan het doen?? Wat zal men ervan vinden?? Ben ik wel goed genoeg??

Filmen met Martijn en regisseur Albert en Vincent en Etiene


Het lukte me steeds beter om in de overgave te komen: wees in dit moment, heb vertrouwen... En dan waren er Tanja en Paul en Jelbrich en Martijn en Vincent en Stef en Albert en alle lieverds om me heen met liefde en vertrouwen in mijn plan. Wat een rijkdom!

En bij deze: mijn website: happyhart.nu

Een website vol info over mijn boek.

Als je het boek eenmaal in handen hebt staat daar een speciale code in en dan kom je op de inlogpagina-voor-boeklezers en dan kun je de Happy Hart Set meedoen met de Happy Hart Video.

Cool he?

Tot gauw!

Misschien op de boekpresentatie?


Comments


bottom of page